Solafskærmning med motor - Gardinmontøren Erhverv
Indvendig og udvendig

Motorstyring af gardiner og solafskærmning

Automatisk styring indvendigt og udvendigt

Book projektkonsulent

Automatisk betjening af solafskærmning

Langt de fleste løsninger med gardiner og solafskærmning kan betjenes med motor. Enten via kabel eller trådløst.

Motorstyring er den betjeningsløsning, der bliver mere og mere udbredt.

Mange vælger automatisk betjening af både den indvendige og udvendige solafskærmning.

Motoren fås med indbygget modtager, der kombineres med en fjernbetjening eller en trådløs vægkontakt. Afhængig af bredden på gardinet og solafskærmningen er der forskellige motorer at vælge imellem.

Nyt byggeri eller renovering?

Motorstyrede solafskærmning

Motoren til gardiner og solafskærmning får strøm fra et batteri eller fra en stikkontakt. Ved nye byggerier eller ved renovering kan det være en stor fordel at tænke motorstyring ind fra starten, så ledninger kan trækkes de steder, hvorfra strømmen skal benyttes. Det giver et trådløst og elegant resultat.

Motorstyring

For en bæredygtig fremtid

Med APP-styring og KNX bygningsstyring er det muligt, at jeres solafskærmning indstiller sig automatisk efter vejr og vind, så de enkelte lokaler bevarer en stabil temperatur døgnet rundt.

Automatisk styring sikrer en ensartet betjening, så selve gardinet og solafskærmningen holder længere, da der ikke bliver hevet i det af mange mennesker i løbet af dagen. Det mindsker hyppig udskiftning og dermed mindre spild.

KNX bygningsstyring

Store værdiskabende fordele

KNX bygningsstyring har en nem og intuitiv brugerflade, og tanken er at opnå samlede løsninger, der ikke alene er energibesparende men også enkelt for virksomheden at håndtere.

Elementer som solafskærmning, temperatur, lys, alarmer mm. kommunikerer og integrerer automatisk, hvilket giver det mest optimale udbytte af ressourcer og tid.

Hvad er KNX bygningsstyring?

KNX er en af verdens førerende standarder inden for intelligent bygningsautomation. En energieffektiv teknologi, der med innovative, integrerede løsninger under ét giver mulighed for at gøre bygningen intelligent og forme fremtiden. En åben standard til bygningsautomatik, der kan samle hele bygningens tekniske installationer i et system.

Det anvendes typisk til styring af en række funktioner i nye såvel som eksisterende bygninger. Funktioner som styring af gardiner og solafskærmning, belysning, opvarmning, alarm, aircondition samt styring af energiforbrug og meget mere.

Download flyer om motorstyring

Betjening døgnet rundt nedsætter energiforbruget og skaber optimalt indeklima

Download flyer
Faglig vejledning og rådgivning
Book projektkonsulent

Kontakt os og få en faglig vurdering af virksomhedens behov for gardiner og funktionel solafskærmning – udvendig såvel som indvendig.

Telefon 66 17 28 00

Efter et godt møde modtager du et forslag til en optimal løsning sammen med et uforpligtende tilbud.

Kontakt
Gardinmontøren erhverv